(Lifestyle-)Coach, trainer, consultant in persoonlijke- team- en organisatieontwikkeling. Haalt het innerlijk goud naar boven.

Bergwandelen
Prestaties van Kirsten
Presentaties
Ferm spirit op en top
Ferm Spirit
Ik doe
Workshop, blog berichten
home
Ik geef

Portfolio

goud 2008

Referentie

"De presentatie van Kirsten over haar weg naar haar gouden medaille was in alle opzichten een zeer goede ervaring. De voorbespreking met Kirsten verliep prettig en adequaat, en haar lezing was heel persoonlijk, zeer informatief en inspirerend en boeide van begin tot eind. Zeker een aanrader, niet alleen voor de sportwereld, maar zeker ook voor het bedrijfsleven."

Annemie Damen, Janssen Biologics

Tunnel

Opdrachtgevers

Kader BV, Aegon, Start People, HAN, Businesswomen NH, Heliview, Crown Media, Significant, Newtel Essence, Topsport Kennemerland, Gemeente Haarlemmermeer, Janssen Biologics, Aviko, Kempen, Essent, Ernst&Young, Unilever België, Unilever NL, LVNS, Provincie Overijssel, ING real estate, VNO-NCW, NOC*NSF, IKT, Zorgwerk, The Vitaminstore, NLCoach en nog veel meer

goud 2008

Referentie

"Nogmaals veel dank voor je inspirerende bijdrage gisteren aan het Sales Seminar "We gaan voor Goud!"

We hebben veel positieve feedback ontvangen van de deelnemers en gedurende de middag was er ook echt positieve energie voelbaar - wij zijn nog even aan het nagenieten :-)"

Wieteke Appels, Kempen

 


Olympische les

Een compilatie over een Olympische les aan schoolkinderen over de kernwaarden excelleren, respect en vriendschap. Kirsten vertelt over de Olympische Spelen en neemt Olympische attributen mee. Dit alles ter inspiratie voor de eigen ambities van de kinderen.


De gouden race

Van Eupen en Van der Kolk, die pas een jaar geleden besloten samen een nieuw olympisch avontuur aan te gaan, roeiden een uitgekiende race. Ze gingen uiterst voorzichtig van start - na 500 meter lagen ze op de laatste plaats - maar voegden zich na 750 meter met een tussensprint bij het trio Canada, Duitsland, Finland.
Na 1.500 meter lagen ze tweede, waarna ze met een machtige eindsprint de Finsen naar het zilver verwezen. Canada pakte het brons.


Roeiles

Roeister Kirsten van der Kolk werd in 2008 olympisch kampioen in de lichte dubbel twee en is inmiddels gestopt. Zeilster Lobke Berkhout won datzelfde jaar olympisch zilver in de 470-klasse en is vijfvoudig wereldkampioen. Afgelopen weekeinde troffen ze elkaar op de Bosbaan in Amsterdam. Berkhout stapte daar voor het eerst in een roeiboot, om uit te vinden of roeien haar fysiek sterker maakt.


Helden

Na de Olympische Spelen in Beijing ben ik aan mijn tweede carrière begonnen: schrijven. Frits Barend gaf mij een kans om voor Helden te schrijven. De series zijn ontsproten uit persoonlijke fascinatie, zoals de serie over de sporter en zijn eten. Voor de serie stopsporter (over het proces van stoppen met topsport en het leven erna) heb ik Jochem Uytdehaage, Ruben Houkes, Raemon Sluiter, Anni Friesinger, Barbara de Loor en Ria Stalman geinterviewd. Voor mama is een topsporter: Gillian van den Berg, Anky van Grunsven, Nathalie Grinham, Marleen Veldhuis, Kim Staelens, Claudia Zwiers, Tia Hellebaut en Ciska Janssen.


Opdrachtgevers

Sinds ik ben gaan schrijven, heb ik al aan diverse bladen en kranten mijn bijdrage mogen leveren: Het Parool, De Telegraaf, NLCoach, Topsport Amsterdam Magazine, IndeSport, Groter Groeien, Havana, Sportprof, Sport& Life magazine etc.


Series

Voor Het Parool was ik van 2009 tot 2013 de roeiverslaggever, met af en toe een uitstapje naar een andere sport. Zo heb ik een in aanloop naar de Olympisch Spelen in Londen een leuke serie over duo's geschreven waarin zeilduo Berkhout en Westerhof, de zeilende broertjes Coster, beachvolleyballers Nummerdor en Schuil en roeisters Head en Sigmond vertelden over de teamprocessen binnen de kleinst mogelijke teamsport.

Voor de Telegraaf heb ik in aanloop naar de WK roeien onder 23 jaar in 2011 een serie geschreven over de organisatie, waarin elke week een andere rol beschreven werd. Zelf bekleedde ik binnen de organisatie de rol Media&PR.

"Haar gedrevenheid gaf adrenaline aan de hele zaal!"